MIDDEN - DELFLAND

Kerstmarkt op zaterdag 9 december in Schipluiden

Op zaterdag 9 december zal - voor de vierde keer - een kerstmarkt gehouden worden in Schipluiden, in en om de historische dorpskerk aan de Dorpsstraat. Op de kerstmarkt kunnen bezoekers in een gezellige kerstsfeer uiteenlopende kerstartikelen, hapjes en drankjes kopen. En er is een gevarieerd kerstprogramma met muziek, zang, verhalen en optredens. Muziekvereniging St. Caecilia doet mee, het koor Horizon is er, de band Jack in de Box en de Westlandse Midwinter Hoorn Blazers treden op. De kerstmarkt is van 16.00 tot 22.00 uur. Meer op de website: kerstmarkt.schipluiden.net.

Kraam huren

Ondernemers, verenigingen en instellingen uit Midden-Delfland kunnen meedoen door een kraam of tafel te huren of door de kerstmarkt te sponsoren. 

Tot 15 november kunnen zij zich aanmelden bij Peter van Adrichem (telefoon 06-51666596, e-mail: info@convent.nl) of Ben Haring ((telefoon 015-380 516, e-mail info@2Bsolved.nl). 

Een non-food kraam kost € 35, een food kraam € 50, een tafel € 20 en een lege plaats € 15. De huur is exclusief elektriciteit (ad € 10).

Goede ideeën zijn ook welkom.

Kerstmarkt Schipluiden