MIDDEN - DELFLAND

Sport en Spel in Maasland

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 juni stond Maasland in het teken van het grootste dorpsfeest van deze dorpskern in Midden-Delfland. Het was de dertigste editie! Aan Sport en Spel is steeds een aantal goede doelen verbonden; dit jaar zijn het er acht die samen de opbrengst van €.61.500,00 zullen gaan ontvangen. 

Op de parkeerplaats naast de voetbalvereniging MVV'27 stond de grote feesttent waarin en omheen het grote aantal activiteiten plaatsvond. Er waren uiteraard veel sport (ook denksport werd niet vergeten!) en (kinder)spelen die dit jaar onder tropische weersomstandigheden werden afgewerkt!... en feesten. 

Sport en Spel Maasland 2006

Een aantal activiteiten stond op een of andere manier in het teken van de inzameling voor de goede doelen van 2006. In een aantal kraampjes en op fotopanelen werden deze doelen gepresenteerd. Het traditionele Rad van Avontuur ontbrak natuurlijk niet; ook waren er verschillende verlotingen en de verkoop van planten en bloemen. Overdag veel kinderactiviteiten en wedstrijden. Het aantal opblaasbare speeltoestellen was indrukwekkend: zoals Pannavoetbal, dat een nieuwe rage aan het worden is in Midden-Delfland, en een levensgrote 'tafelvoetbalspel': leuk om te doen en om naar te kijken. Voor de allerkleinsten was er de ouderwetse Poppenkast. 

Sport en Spel Maasland 2006

Sport en Spel Maasland 2006

Sport en Spel Maasland 2006

Sport en Spel Maasland 2006

Sport en Spel Maasland 2006

Sport en Spel Maasland 2006

Dit zijn foto's van zaterdagmiddag 10 juni. Op de website van Sport en Spel staat een groot aantal foto's van de diverse activiteiten.