MIDDEN - DELFLAND

Festival Cult Royale 2007

Noteer het maar alvast in je agenda; op zaterdag 20 januari vindt de 2de editie plaats van Cult Royale. In de namiddag en avond zal het centrum van Schipluiden weer bruisen van allerlei ongewone activiteiten op intieme en aparte locaties. De organisatie van dit kunstzinnige evenement is reeds volop bezig met het aantrekken van bijzondere artiesten uit eigen omgeving en daarbuiten. 

En natuurlijk zal er naast een aantal succesvolle acts uit de vorige editie vooral veel nieuws te beleven zijn. Bij een aantal van onze programmaonderdelen hebben we zelfs de hulp van de inwoners van Schipluiden nodig! Je kunt je wellicht de Poeziëkring Schipluiden herinneren; inwoners van Midden- Delfland brachten hun favoriete gedicht ten gehore. Ook in 2007 treedt de poeziëkring weer op en nieuwe deelnemers zijn van harte welkom! Een uitgelezen kans om eens te laten horen wat jou ontroert of amuseert. Verder zullen er dit jaar mini-musea te bezoeken zijn. In het ‘museum van eeuwige trouw’ kun je kijken naar huwelijkskiekjes van alle tijden. En het is natuurlijk het leukst als die van jou daar tussen hangt. Kleine prentjes van je eigen huwelijksdag of van je (groot)ouders, maar ook die ingelijste foto die al jaren aan de muur hangt. Je kunt ze tegen die tijd (tijdelijk) inleveren bij Festival Cult Royale en ze krijgen een mooi plekje in ons museum. 


Cult Royale 2006 - Delftse Toneelgezelschap

Ook kun je een bezoekje brengen aan het ‘museum van bijzondere dingen’. Op deze expositie zijn spulletjes te bekijken met een verhaal. Een mooi erfstuk binnen een familie of een bijzonder voorwerp met een emotionele waarde. Alles is mogelijk! Het gaat ons om het prachtige verhaal erachter. Als je ook iets bijzonders in huis hebt dat tentoongesteld mag worden, kunt je contact opnemen met de organisatie. Voor al het bovenstaande geldt dat we uiteraard voorzichtig met je eigendommen omgaan voor, tijdens en na het festival. 
Meer informatie over onze mini-musea kun je vinden op onze vernieuwde website: www.cultroyale.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de poeziëkring. Spreek je liever iemand persoonlijk? Bel dan even met Debby Haring (015-3808175)! 

Op onze website kun je binnenkort ook lezen wanneer de kaartverkoop voor ons avondprogramma van start gaat. Wees er op tijd bij want vorig jaar was ons festival in een mum uitverkocht!

Links: