MIDDEN - DELFLAND

Voorstelling Me Sokke Sakke So
Willem Breuker in Poeldijk

Op 18 en 19 november a.s. worden er muziektheatervoorstellingen van Me sokke sakke so in de theaterzaal van Dario Fo, ondernemers in de kunst gebracht door leerlingen van Theaterschool Koperen Kees in samenwerking met het Willem Breuker Kollektief.

Het stuk is gebaseerd op het beroemde boek Een huis met zeven kamers van schrijfster Joke van Leeuwen. Tijdens de voorstelling krijgt het publiek een kijkje in alle zeven kamers die in het boek beschreven worden.

Dit wordt gelardeerd met grappige liedjes die begeleid worden door niemand minder dan het Willem Breuker Kollektief. Dario Fo werkte al eerder samen met het Breuker Kollektief tijdens het project Altijd je stem laten horen. Sindsdien is er een warme band ontstaan tussen de twee en werd het tijd voor een nieuw project; Me sokke sakke so. Het stuk was bijna twintig jaar geleden de eerste kindervoorstelling van het Theatercollectief 12+10+18. Nu dus in een nieuw jasje gestoken en gespeeld door leerlingen van Koperen Kees met muzikale begeleiding van het Willem Breuker Kollektief beloofd het een heel leuke voorstelling te worden.

Zaterdag 18 november: 13.30 uur en 16.30 uur,
Zondag 19 november: 10.30 uur, 13.30 uur en 16.30 uur,
Plaats: Dario Fo Theater.
Entree: € 5,--
Kaartreservering: Dario Fo, Voorstraat 88, 2685 EP, Poeldijk, Tel:0174-244455

Deze productie, onderdeel van het Actieplan Cultuurbereik Tussen Kust & Kunst II, is een samenwerking tussen de Stichting Opera tussen Gaag en Gantel en Dario Fo, ondernemers in de kunst; mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland, de gemeenten Westland en Midden-Delfland, Fonds 1818, VSBfonds en Mondriaan onderwijsgroep.