Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Programma Nazomerfeest Maasland: zaterdag 19 augustus 2006

Het programma voor het Nazomerfeest is voller dan ooit. Als het weer zo blijft dan wordt het zeker een succes. Het feest zal zich afspelen op de Burg. van de Lelijkade , 's Herenstraat en Doelstraat vanaf de Profile rijwielshop tot aan de kruising Doelstraat/Kluisweer bij de Lex Grofashop.
Vóór de Schilpen en de Pynas wordt over het water speciaal voor dit feest een muziekvlonder met terras gebouwd. Het dagprogramma loopt van 10.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags.

Dit jaar is er voor het eerst in samenwerking met de Gemeente een vrijwilligersmarkt, die ook extra aandacht zal krijgen. Een aantal Midden-Delflandse muziekgroepen zullen het feest weer opvrolijken op de muziekvlonder. Muziek van eigen bodem. De succesvolle kanotocht Schipluiden/Maasland wordt weer gehouden. Alle bruggen tussen de twee dorpen gaan weer open!

Inschrijven voor de kanotocht

Jaap van Dam tel. 06 - 20 01 73 22

Programma voor de hele dag

  • Kinderrommelmarkt aan weerskanten van de Vliet.
  • Enorme attractie voor de jeugd vóór de rijwielshop van Profile Maasland.
  • Demonstratie modelboten door de Modelclub Vlaardingen, bij de kruising Kluisweer/Doelstraat, waarbij de kinderen net als vorig jaar zelf kunnen varen.
  • Een Vrijwilligersmarkt in samenwerking met de Gemeente Midden-Delfland
  • De kanotocht Schipluiden - Maasland.

Programma van uur tot uur op de muziekvlonder, tegenover de Schilpen en de Pynas

  • 10.00 uur: Euterpe, JEM en de slagwerkgroep van de Maaslande Harmonie.
  • 11.00 u Prijsuitreiking kanotocht.
  • 11.30 u Ode aan de vrijwilligers door Theater in Feite.
  • 13.30 u Slagwerkgroep St.Caecilia (twee korte optredens) uit Schipluiden.
  • 15.30 u De Maxima's (Hollands bandje, gezellige muziek) uit Den Hoorn.

Intekenen voor een kraam

Het is het nog mogelijk in te tekenen voor een kraam. Voor de kinderen op de kinderrommelmarkt geldt een tarief van 2 euro voor een halve kraam van twee meter. Kramen van 4 meter zijn er voor Maaslandse kunstenaars en hobbyisten voor 10 euro, en voor verkoop gerichte kramen wordt 25 euro berekend.

Aanmelden tegen contante betaling bij de Lex Grofa shop aan de Doelstraat en vanaf 21 juli bij Schildersbedrijf van Eijmeren aan de Hofsingel.

16 april 2024