Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

DIOS Lentefeest - 31 mei-5 juni

Het DIOS Lentefeest in Den Hoorn is traditioneel het eerste feest van de reeks dorpsfeesten die in de drie dorpskernen van de gemeente Midden-Delfland worden gehouden. Dit jaar de 24ste editie van dit gezellige en gevarieerde evenement dat steeds rond Pinksteren plaatsvindt. Naast een aantal steeds terugkerende activiteiten waren er dit jaar leuke nieuwe spellen en themafeesten.

Dit jaar geen regen en wind van betekenis, maar wel wat lage temperaturen, vooral tijdens de eerste dagen. Tijdens de survival bij het nieuwe locatie van de handbalvereniging DIOS op de woensdag zullen veel kinderen het vast flink koud hebben gehad. Langzaam kroop de temperatuur verder in de week op en tijdens de DIOS Lenteloop was het volgens een aantal lopers al erg warm.

Koude survival

Lenteloop jeugdige prijswinnaars

Vanaf de tijd dat de feesttent op het Julianaplein staat is de zondagochtend steeds gereserveerd voor een koffieconcert door muziekvereniging Sint Caecilia Schipluiden. Dit jaar waren het de slagwerkgroep Drum Pack en het jeugdorkest die samen een gevarieerd programma brachten. Zoals gebruikelijk zat de tent weer goed vol!

Op de actuele website van het DIOS Lentefeest staan het volledige programma en fotoverslagen van alle activiteiten: www.dioslentefeest.nl.

5 km start

Drum Pack in actie

Het jeugdorkest

16 april 2024