MIDDEN - DELFLAND

Kromme Jongens lekker op weg

6 november. Momenteel wordt er op een unieke wijze promotie gemaakt voor de eerste, van top tot teen Westlandse musical 'De Kromme Jongens'. Transporteur Van Dongen Westland en Tanco Reklame BV hebben de handen ineen geslagen om te helpen met het onder de aandacht brengen van dit unieke spektakel dat in de maand december zal plaatsvinden. Daarvoor is een van de trailers van Van Dongen door Tanco beplakt met het immens grote Kromme Jongens logo.

Van Dongen Westland is in 2001 ontstaan vanuit het oude Disko Transport BV in De Lier en is gespecialiseerd in het transport van groenten, fruit, bloemen en planten.
Tanco Reklame BV uit Naaldwijk is vooral gespecialiseerd in de uitvoerende sector en beschikt o.a over een geconditioneerde ruimte van 250 m2 waar alle benodigde teksten en full-color afbeeldingen zelf geproduceerd worden.
TRexpo is apart onderdeel binnen Tanco Reklame BV. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van diverse soorten presentatiesystemen.
Dankzij deze bedrijven is De Musical Kromme Jongens lekker op weg!
Meer informatie over de musical op www.krommejongens.com.

Start kaartverkoop musical Kromme Jongens

Op zaterdag 11 november a.s. start om 11.00 uur (tot 15.00 uur) de kaartverkoop van deze eerste echte Westlandse musical in de Oude Kerk, Kerkplein 1 in Maasland en bij Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88 in Poeldijk.

De musical Kromme Jongens is een initiatief van Peter Kruithof en Gert Kögeler. Een musical in vier bedrijven en gebaseerd op de nummers van de legendarische Westlandse band de Kromme Jongens. Het verhaal van de musical is geschreven door Ruben van Gogh en is uit het Westlandse leven gegrepen. De arrangementen zijn gemaakt door Bob Zimmerman, zijn compositie zorgde voor de traan van Maxima bij haar huwelijk. Musici van onder andere L'Orchestra Particolare begeleiden de musical, een productie van Dario Fo, ondernemers in de kunst

Speeldata

8, 9, 12, 14, 15, 16, 20, 22, 28 en 29 december 2006 aanvang 20.00 uur
Op 2e kerstdag een matineevoorstelling om 14.00 uur
Locatie: DC Prominent, Scheeweg 9 in De Lier
Entree: € 30,--, incl. parkeren, garderobe, programma, 2 drankjes

Meer informatie www.krommejongens.com

Dario Fo, ondernemers in de kunst
Voorstraat 88
2685 EP Poeldijk
0174-244455
info@dariofo.nl 

Pr-werkgroep van de musical Kromme Jongens